viernes, 6 de marzo de 2009

Entre tots construïm el futur


Hem d'estar orgullosos del nostre territori, del Camp de Tarragona. Orgullosos dels avenços assolits en els últims anys en el terreny econòmic, però sobretot a nivell social, perquè les polítiques socials avançades han assegurat la cohesió en un territori que ha experimentat un augment demogràfic insòlit -157.000 nous habitants en els últims 6 anys, una nova ciutat !!-. Totes les comarques i tots els ciutadans sumen i valen igual per al projecte comú. Tots hem de defensar, cuidar i mimar la nova identitat del Camp de Tarragona, i parlar en plural: els bons projectes repercuteixen més enllà de la ciutat on es construeixen.

Bé, doncs aquestes van ser algunes de les idees sobre les quals el delegat del Govern a Tarragona va invitar a reflexionar en la conferència pronunciada al paranimf de la URV, el dilluns 2 de març. Una " presentació impecable" o "conferència xula" com va destacar un mitjà escrit que els més de 170 assistents van gaudir jo diria que amb escasses ullades al rellotge i cap badall silenciat.

Hem sentat les bases d'una nova forma de comunicar: un discurs ben explicat -en això de l'oratòria el delegat hi té la mà trencada-, sense papers, ocupant l'escenari amb el cos i la paraula, apel·lacions constants a l'auditori, i una presentació digital realment suggerent. I va ser un èxit perquè el missatge va arribar com mai. Fons i forma van quadrar a la perfecció.

I ho vull deixar per escrit, perquè em sento orgullosa d'haver participat en aquest 'petit' projecte que ens ha portat feina, però que ha estat il·lusionant. I també em sento orgullosa perquè he descobert que hi ha polítics que, per la seva dilatada trajectòria i sense necessitat d'haver de demostrar més, ho fan a diari, i arrisquen saberdors que és imprescindible actualitzar-se a cada instant. I és per aquesta actitud que aconsegueixen ser un referent, ser imprescindibles per a molts.

www.gencat.cat/vicepresidencia/delegacio-tarragona

No hay comentarios: