![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh1HkhNj9D_4h2TPM_tXwj-xkT3nADB45eiYwg3PEfh5MSppIodieX6ehTjJjFM5LzERxCntGonbibJ-DHMynbz8kqnS1YkZ5i7woUp0wQ9FmO8Ko0A76DKbhKZXDTko6q0YKZsY7-53ck/s320/verema1.jpg)
Bé, el meu post anava per un altre camí... Dissabte vam visitar la finca dels Cots. El merlot era a punt de maduració i frissàvem per recollir-lo. Ens van preparar dues tires i poca broma vam portar més de 1.000 quilos a la cooperativa de Falset. Els ceps ens van fer suar però va ser una satisfacció: el plaer de les petites coses.
Per mi va ser un matí de 'treball' deliciós. Els sentits estaven més desperts que mai i no sabria dir si primer va ser l'olfacte, o la vista, o el gust... perquè tots m'assaltaven a cada instant. Però el cas és que ho vam disfrutar, com poques coses en els últims temps, amb el permís de Santa Tecla i la festa de la revetlla.
I va ser un gran matí que va acabar amb un gran dinar durant el qual vam recuperar una altra tradició: La de fer l'all-i-oli a mà. I mentre remenava amb el morter, recordàvem el valor que donem - i cada vegada més - als orígens, a les coses fetes a mà, als productes naturals. L'havíem volgut disfressar aquest món nostre, durant els últims anys, perquè així semblava més perfecte, però hi hem tornat perquè el que interessa és el fons i no allò que hi anem posant a sobre.
No hay comentarios:
Publicar un comentario